ESH Decor Oy
Maalaus, sisustus, remontti, siivous ja kotipalvelu


Yritysesittely

 ESH Decor Oy on Uudellamaalla sekä Porissa toimiva suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 2014. Toimimme aikaisemmin toiminimellä Espoon Shininghelen vuosina 2009-2014. Toimintamme laajentuessa yritystoimintamme siirtyi perustettuun osakeyhtiöön. Espoon toimipisteessä toimialaamme kuuluu asuinhuoneistojen ja kiinteistöjen pinta remontit, käsittäen kaikenlaiset maalaustyöt, tapetoinnit, kalusteiden asennukset, keittiön asennustyöt, laatoitukset,  laminaatin/ parketin asennukset ja siivoukset.

Meiltä saat myös apua sisustussuunnitteluun ja kalustesuunnitteluun, sekä teemme keittiösuunnitelmat asiakkaan toiveiden mukaan.


Porin toimipisteessä palveluihimme kuuluu lapsiperheiden kotipalvelu, kotihoito ja kotisairaanhoito, sekä kotihoidon tukipalvelut. Tarjoamme koko Satakunnan alueella yksityistä terveydenhuoltopalvelua ja lapsiperheiden kotipalvelua sekä kotihoitoa ja kotihoidon tukipalvelua.
Kuulumme Porin kaupungin palvelusetelintuottajiin vanhusten kotihoidossa,  henkilökohtaisessa avussa, kotihoidon tukipalveluissa  ja lapsiperheiden kotipalvelussa.Tervetuloa käyttämään yrityksemme palveluja!

 

Päivi Tuovinen

hallinnonjohtaja